Новини

всички новини

Goblin 1

След въвеждането на Синхронната Технология в Solid Edge, продуктът бавно, но сигурно се налага като най-бързата 3D CAD система в средния клас, свободно работеща с CAD файловете на основните конкуренти. Сега, до 30 май 2019 година Спейскад ООД Ви предлага значителни ценови отстъпки! За персонално предложение, изпратете искане за оферта на нашите контакти.


medium


Skybridge е пример на  стартираща компания, която все още няма значителен източник на приходи, но трябва бързо да завърши работен проект на концепция за безпилотен летателен апарат (БЛА). Ian Henderson, COO на Skybridge UAS   споделя: "Трябваше ни софтуер за дизайн и проектиране, който ще се вмести във фиксирания  приход на компанията, и да извърши цялата инженерна работа при разработване на въздухоплавателни средства." Те са установили, че използването на месечни абонаменти за техните лицензи на SolidEdge отговаря напълно на техните нужди и изисквания за гъвкавост и ниска цена, наред с предоставянето на мощни инструменти за дизайн.


Solid Edge позволява бързо проектиране на продукти, на база конфигуриращи правила и електронни таблици. Възможността за чертожни шаблони автоматизира процеса на създаване на чертежи за производството. Чертожният шаблон позволява автоматично изчертаване при значителна промяна на дизайна, чрез предварително дефинирани правила за чертане на продуктовата група. Уникалната Синхронна Технология в Solid Edge позволява несравнима производителност и гъвкавост при редактиране, надхвърляща многократно възможностите на конкурентите -  дори и върху техните собствени модели!


ManageEm PDM

Инженерите губят повече от 40% от времето си в търсене на информация за налични проекти, документи свързани с тях, решени конструктивни проблеми и друга важна информация.

ManageEm PDM се фокусира върху управляването и споделянето на информация и помага на инженерите да се съсредоточат върху типичните си ежедневни задачи. ManageEm PDM съкращава времето за търсене на информация и повторно извършване на дадена задача с до 50%.
ManageEm премахва черната кутия от Вашия инженерен процес. ManageEm Ви дава ясна представа за Вашите инженерни ресурси, определя отговорностите и Ви позволява да следите прогреса на иновациите.
ManageEm дава пълна свобода да структурирате проекти си съобразно най-добрите практики. ManageEm винаги Ви предоставя всички документи и информация на една ръка разстояние. ManageEm има отворена структура, която ви дава възможност да организирате проектите, както предпочитате. ManageEm съчетава сигурност на документите, гъвкавост и ефективност на тяхното управление.
 

Запишете се за участие в нашия уебиминар и научете, как да повишите ефективността на Вашите процеси, да имате лек за инсталиране и работа, с интуитивен интерфейс, надежден за съхранение на проектите и продуктовите данни, PDM. Уебинарът е посветен на работа в управлявана инженерна среда с ManageEm и Solid Edge

Датата на провеждане е 05.11.2015год., четвъртък, 14.00 часа. След като Вашата заявка за участие в Уебинара бъде приета, на Вашия имейл адрес ще получите писмо с инструкции за свързване и уникален линк към Уебинара.

 Ние ще Ви демонстрираме:

  • автоматизиран работен поток за ревизии в контекста на цялата конструктивна документация
  • последователен работен поток за управление на вариантите и новите изделия
  • генериране и пакетен печат на обновена чертожна документация

images 1


Страница 1 от 9

spacecad_logo_2017.png
© 2019 Solid Edge - Bulgaria. All Rights Reserved. Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на SpaceCAD, освен ако изрично не е посочено друго. Публикуване на съдържание от този сайт е допустимо единствено и само след писмено съгласие от SpaceCAD, посочване на източника и добавяне на линк към www.spacecad.bg Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.